Naleśniki z kaszą gryczaną i twarogiem |
Naleśniki z trzech mąk |
Seler zapiekany w serze pleśniowym |
Naleśniki gryczane z twarogiem i dżemem figowym
|
Makaron z sosem z cukinii, szpinaku i pomidorów
|
Kotlety z bakłażana
|
Placki ziemniaczane z mąką kukurydzianą
|
Marchew karmelizowna |
Domowy ser o żółtej barwie
|
Spaghetti trzy kolory fusion
|
Boczniaki z garam masala
|
Placki buraczane
|
Burgery jaglano - buraczane
|
Imprezowa sałatka z orzeszkami
|
Majonez domowej roboty |
Sos z kurek
|
Serowo - pistacjowa przekąska |
Lekka selerowa przekąska |
Pesto z pieczonej papryki
|
Sos z pora i cykorii
|
Pleśniowe pieczarki w cieście kukurydziano - piwnym |
Gruszka z serem i miodem |
Ogórki z kawiorem "jak sushi" |
Słodko-kwaśna sałatka z rukoli
|
Sałatka z suszonymi pomidorami i kaparami
|
Sałatka z selera naciowego z orzeszkami
|
Najprostsza sałatka z rukoli
|
Jajko sadzone na warzywach
|
Kotlety z dyni i buraków
|
Kotlety z kaszy jaglanej
|
Pieczony batat
|
Letnia sałatka z ziemniakami
|
Pesto z liści kalafiora
|
Warzywne gołąbki
|
Zapiekanka z kaszy jaglanej z brokułem
|
Ziemniaki z jarmużem
|
Tarta z ciasta filo
|
Tartaletki brokułowe z ciasta filo
|
Makaron z serem pleśniowym i wędzonym tofu
|
Makaron z tempehem i pesto
|
Makaron z warzywami i z pesto z liści kalafiora
|
Sos z tempehem i jogurtem greckim
|
Chaczapuri (nie) adżarskie
|
Sałatka z selera z prażonym słonecznikiem
|